“There is no greater agony than bearing an untold story inside you.”
Cred ca fiecare are o poveste și este dator sa o spună pentru ca alții să știe ca nu trec singuri prin anumite situații. Defapt avem mai multe povesti, dar una cred ca este cea care ne-a transformat si care ne definește acum prezentul.
Si de obicei aceasta poveste nu începe cu situații sau lucruri fericite, ci cu o traumă, o schimbare majoră, ceva care are un impact incredibil.
O poveste care m-a urmărit mulți ani a fost anxietatea, dar am reușit să o gestionez având mai multa grija de mine și de programul meu și învățând să imi acord spațiu, în special mental.
Prima dată când am intrat într-o stare de burnout a fost în 2012. Nu știam atunci că se numește așa, nu existau foarte multe informații pe atunci, nu era ceva despre care să se discute frecvent cum e acum. M-au speriat atunci o serie de atacuri de panica care se întâmplau din senin și faptul că am început sa am insomnii aproape zilnic.
Am ajuns să lucrez cu un psiholog care m-a ajutat oarecum, dar nu mi-a zis ca am anxietate, ci doar ca nu am depresie. Am început sa deleg din task-uri si usor-usor mi-am revenit.
Credeam ca a dispărut de tot, dar un eveniment medical traumatic legat de baietelul meu a reactivat anxietatea si nu am mai reusit să o gestionez de aceasta data. Urma sa trăiesc cu frica următorii 4-5 ani ca s-ar putea reintampla acel eveniment si pur si simplu nu reușeam sa ma detasez de gandurile și emoțiile negative aferente.
În aceste momente îți pui la îndoială tot ce faci si îți dai seama că nimic nu mai contează mai mult ca sănătatea si începi sa cauți sensul. Am început chiar cu cartea lui Victor Frankl- Omul căutarea sensului vieții și am înțeles ca totul are sensul pe care noi îl dăm și ca poate am de invatat ceva pâna la urmă din ce s-a întamplat, ceva ce să mă ajute pe viitor.
Și așa a fost. Eu nu am cum să schimb ce s-a întâmplat, dar ii pot găsi un sens și pot schimba viitorul.
Și atunci am decis ca e cazul sa aflu mai multe despre cum funcționăm noi ca oameni, cum ne putem schimba gândurile și povestea pe care ne-o spunem și cum putem să fim împăcați cu noi. Am citit mult, dar simțeam ca nu e destul și atunci am zis ca e ok încep și să finalizez Facultatea de Psihologie, apoi sa îmi iau Certificare Internațională în Coaching, să încep o certificare în Somatic Experiencing și da, acum văd lucrurile diferit. În primul rand m-am înțeles pe mine și asta m-a ajutat să îi înțeleg foarte bine și pe cei din jur și să fiu reflecția lor în sesiunile de coaching și consiliere. Astfel s-au văzut mult mai bine, ca într-o oglindă și au reușit să facă schimbări reale.
În rest, îmi place sa citesc, îmi place sa creez și să construiesc de la zero, îmi place sa învăț mereu ceva nou, îmi place sa stau la discuții lungi cu oameni care știu sa argumenteze și îmi place sa provoc oamenii să se descopere.
Super-puterea mea este că știu ce întrebări să pun, care vine din altă super-putere – faptul că îmi place și știu să ascult.
Ziua ideală implică multă socializare, sport, familie, soare și cafea de origine, chiar și presecco uneori.
Mă trezesc la 5AM de mulți ani și asta m-a făcut să îmi dezvolt auto-disciplina, adică fac ceea ce spun că fac.
Încerc să nu îmi amân viața de acum pentru niște visuri viitoare, adică îmi place să trăiesc și să ma bucur de prezent, însă fără să pun presiune pe mine.
Am învațat să îmi doresc ce am deja, dar mă bucură să călătoresc mai des, să trăiesc cât mai multe experiențe interesante, să cunosc oameni, să învăt lucruri noi din domenii deosebite cum ar fi arta, istorie, astrofizica, inteligență artificială.
Obiceiuri (ritualuri) care mă ajută zilnic:
-Îmi acord în fiecare dimineata 2-3 ore pentru mine, pentru asta mă trezesc între 5 și 6 indiferent dacă este weekend sau vacanta
-Merg zilnic în medie 10.000 pași, de obicei merg între 7 la 8 dimineața, o oră, în care ascult și un audiobook sau un podcast (obicei pe care il denumesc walking & learning și pot spune că e ceva ce mi-a adus enorm de multe beneficii)
-Nu încep nici o activitate fără să scriu în detaliu ce mă aștept să realizez când este gata
-Practic journaling-ul in fiecare zi, dacă nu am timp dimineața, scriu după-amiaza. Scrisul ține loc și de meditație, am observat că mă ajută chiar mai mult
-Nu pun presiune, prefer să fac mai puține lucruri deși știu că am timp să fac mai multe
-Lucrez la un singur obiectiv mare pe zi sau chiar pe săptămână, îmi place să am spațiu mental; spun NU foarte des la orice nu e aliniat cu misiunea mea
-Întotdeauna îmi setez un obiectiv bazat pe efortul pe care il am de făcut, nu pe ceea ce ar trebui să obțin. Nu am așteptări nerealiste referitoare la rezultate în general.
-Mă pasionează minimalismul și încerc să-l aplic in cat mai multe aspecte ale vieții mele.
Sunt Gabriela Ilie, Psiholog și Terapeut Somatic, Podcast Host, dar unul dintre rolurile mele preferate este cel de antreprenor pasionat de marketing.
Mă pasionează foarte mult și psihologia și fără ea nu aș putea să trăiesc, dar identitatea mea înainte de a fi psiholog este legată de business. Asta pentru că înainte să fiu psiholog am lucrat peste 15 ani în mediul de antreprenoriat, unde am am dezvoltat un business de peste 60mil euro și am gestionat echipe de peste 100 de persoane. Așa că acum mi-am găsit adevărata zonă de geniu, unde pot aduce cea mai multă valoare: dezvoltarea unui brand personal și a unui business profitabil pentru psihologi, coaches și educatori pentru sănătate.
Profesional sunt:
- Psiholog clinician (28568) și terapeut specializat în lucrul cu trauma prin journaling (integrarea emoțiilor si explorare somatică)
- Coach acreditat ACC internațional de catre ICF (International Coaching Federation)
- Podcaster
- Am 15 ani experiență în leadership și antreprenoriat
- Am dezvoltat business-uri de peste 60mil euro si am gestionat echipe de peste 100 de persoane.
Certificari
- Formare în Somatic Experiencing (anul 2)
- Formare NARM (Neuro Affective Relational Model in prezent)
- Beck Institute for Cognitive Behavior Therapy Certification – CBT for Anxiety
- ACC-Associate Certified Coach @ International Coaching Federation (ICF)
- Executive & Leadership Coaching Certification @ Center For Executive Coaching
- Neuroscience for professionals working in the fields of human behaviour, mental health and wellbeing
Studii
- Academia de Studii Economice – Economia si Dreptul Afacerilor
- Universitatea Babes Bolyali Cluj- Facultatea de Psihologie
Cursuri
- The Fourth International Congress of Rational Emotive Behavior Therapy: The Role of “The Classics” in the Present and Future of Psychology, 2019
- Rational Emotive Cognitive-Behavioral Coaching: Present and Future
- Using Humor and Metaphors in Rational Emotive Behavior Therapy, 2019
- Rational Emotive Behavior Therapy with Women: What the Research and Practice Tell Us, 2019
- SYSTEMIC TEAM COACHING, Peter Hawkins, 2019
- PRESENCE & FLOW: SHAPING OURSELVES, SHAPING OUR FUTURE, Paul King, 2019
- Team Coaching Essential, Alain Cardon, 2019
- Workshop Tehnici de Eliberare Emotionala 2021
Work with me
Sunt aici să te ajut să transformi anxietatea într-o super-putere.
Te pot susține să faci o schimbare reală în viața ta prin terapie somatică.
Am creat un proces care se numește Emotional Embodiment unde lucrăm pe plan mental ( cine sunt, ce vreau), emoțional (ce simt, când simt) și somatic (unde simt, cum simt) pentru a ajunge la acel întreg care se numește putere personală.
Costul unui pachet de 5 sesiuni individuale este 500 euro.
Date de contact
Adresa de e-mail
contact@gabrielailie.ro
Numar de telefon
0733 949 501
CREATIVE WORK POINT S.R.L
Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J23 /2963 /2018, Cod Unic de Inregistrare / cod fiscal 39538790
Timpul de raspuns
Timpul mediu de raspuns la formularul de contact este de 24h lucratoare
Informatii utile
- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
- Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
- Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
- Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
- Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
- Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele gabrielailie.ro
Livrarea serviciilor achitate
- Dupa confirmarea platii, veti avea acces in cel mult 24h lucratoare la ebook-urile incluse in pachet.
- Deasemenea veti fi contactat pentru stabilirea sesiunilor de training/coaching incluse in pachetul achizitionat.
Anularea tranzactiei
- Anularea tranzactiei se poate face in primele 24h de la confirmarea tranzactiei.
- Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
Rambursarea / restituirea tranzactiei
- Rambursarea sumei achitate se poate face in urma unei cereri de retur adresata in primele 14 zile de la achizitionarea unui pachet si doar in cazul in care nu s-au efectuat serviciile incluse in pachet. In cazul efectuarii tuturor serviciilor de training sau coaching incluse in pachet, rambursarea nu mai este posibila. In cazul in care clientul beneficiaza doar partial de serviciile incluse in pachet si doreste rambursarea sumei, se calculeaza suma aferenta serviciilor de care a beneficiat si se scade din suma totala achitata. Costurile de baza la care se calculeaza sunt urmatoarele: O sedinta coaching/training 50 minute – 60 euro, o sedinta coaching/training de 50 minute de grup 20 euro.
- Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat latranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului